de jonge

Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid deed woensdag in de Kamer een opmerkelijke uitspraak. Tijdens het debat over de aanpak van de coronacrisis ging het op een gegeven moment over een onderzoek naar het BCG-vaccin. …

Dit artikel Zo reageert Hugo de Jonge op lastige vragen over de spoedwet: ‘Die vent haat ons volk’ is geplaatst op NineForNews.nl.

Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid deed woensdag in de Kamer een opmerkelijke uitspraak. Tijdens het debat over de aanpak van de coronacrisis ging het op een gegeven moment over een onderzoek naar het BCG-vaccin. …
Dit artikel Zo reageert Hugo de Jonge op lastige vragen over de spoedwet: ‘Die vent haat ons volk’ is geplaatst op NineForNews.nl.Read MoreMens en Dier, Binnenhof, coronaspoedwet, coronavirus, Hugo de Jonge, spoedwet, Tweede WereldoorlogNineForNews.nl

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *