Vanmiddag zal het langverwachte vonnis in de hogerberoepzaak van Geert Wilders worden uitgesproken door het Gerechtshof van Amsterdam. Wat volksvertegenwoordigers van Forum voor Democratie betreft kan er maar één uitkomst zijn: “Vrijspraak,” zo eist onder meer partijleider Thierry Baudet. Dat is, zo benadrukt hij, de “enige optie.” Rond half twee zal de rechter nog één …Vanmiddag zal het langverwachte vonnis in de hogerberoepzaak van Geert Wilders worden uitgesproken door het Gerechtshof van Amsterdam. Wat volksvertegenwoordigers van Forum voor Democratie betreft kan er maar één uitkomst zijn: “Vrijspraak,” zo eist onder meer partijleider Thierry Baudet. Dat is, zo benadrukt hij, de “enige optie.” Rond half twee zal de rechter nog één …Read MorePolitiek, Forum voor Democratie, Geert Wilders, Strafproces tegen Wilders, Thierry Baudet, VrijspraakDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *