professor

Meer dan 100 experts mochten de afgelopen weken hun mening geven over het gevoerde coronabeleid. Het kabinet zegt op basis van de gesprekken de corona-aanpak verder te zullen versterken. Minister De Jonge van Volksgezondheid zegt: …

Dit artikel Professor: Dit beleid moet in Nederland nooit meer herhaald worden voor het coronavirus of welk virus dan ook is geplaatst op NineForNews.nl.

Meer dan 100 experts mochten de afgelopen weken hun mening geven over het gevoerde coronabeleid. Het kabinet zegt op basis van de gesprekken de corona-aanpak verder te zullen versterken. Minister De Jonge van Volksgezondheid zegt: …
Dit artikel Professor: Dit beleid moet in Nederland nooit meer herhaald worden voor het coronavirus of welk virus dan ook is geplaatst op NineForNews.nl.Read MoreBinnenland, coronabeleid, coronavirus, Ira Helsloot, lockdown, Stockholm, ZwedenNineForNews.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *