WHO

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is een internationaal initiatief gestart om vaccins en medicijnen tegen corona sneller te ontwikkelen. Het samenwerkingsverband, Covax geheten, krijgt steun van de Europese Unie. De EU stelt 400 miljoen euro beschikbaar, maakte …

Dit artikel ‘WHO is corrupt’: Amerika doet NIET mee aan wereldwijd initiatief coronavaccin is geplaatst op NineForNews.nl.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is een internationaal initiatief gestart om vaccins en medicijnen tegen corona sneller te ontwikkelen. Het samenwerkingsverband, Covax geheten, krijgt steun van de Europese Unie. De EU stelt 400 miljoen euro beschikbaar, maakte …
Dit artikel ‘WHO is corrupt’: Amerika doet NIET mee aan wereldwijd initiatief coronavaccin is geplaatst op NineForNews.nl.Read MoreBuitenland, Bill Gates, China, Covax, Gavi, Tedros, Trump, Wereldgezondheidsorganisatie, WHONineForNews.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *