politie

De zwangere vrouw in het onderstaande filmpje organiseerde op Facebook een coronaprotest in de Australische deelstaat Victoria. Al snel stond de politie bij haar op de stoep om haar – voor de ogen van haar …

Dit artikel Kijk en huiver: Politie arresteert zwangere vrouw wegens Facebookbericht over coronaprotest is geplaatst op NineForNews.nl.

De zwangere vrouw in het onderstaande filmpje organiseerde op Facebook een coronaprotest in de Australische deelstaat Victoria. Al snel stond de politie bij haar op de stoep om haar – voor de ogen van haar …
Dit artikel Kijk en huiver: Politie arresteert zwangere vrouw wegens Facebookbericht over coronaprotest is geplaatst op NineForNews.nl.Read MoreBuitenland, Australië, coronaprotest, lockdown, Melbourne, politie, VictoriaNineForNews.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *